• Pris: 7kr
  • Version: 1.0
  • Storlek: 11 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: Donut Games
  • Testad på: iPhone 4
  • Finns till: iPad, iPhone
  • Visa i Appstore
2012-04-24
5
2 kommentarer

Bubble Pig

Ännu ett spel från Donut Games (nr 33), håller det klassen?

För ett par dagar sen släpptes Bubble Pig från Donut Games, som gör enkla och snygga spel för alla åldrar. Tyvärr har några av deras senaste spel inte hållit riktigt samma klass som tidigare…

I Bubble Pig ska du hjälpa Bubble Pig att lysa upp skogen i sagovärlden för att hålla rävarna borta så att Bubble Pig inte hamnar på menyn…

“As sunset approaches, the SNEAKY FOXES invade the woods in all kinds of shapes… and vehicles!”

Du får börja att välja game mode, “challenges” eller “achievements”;

“Challenges” är här man spelar själva spelet, man måste klara en utmaning, för att låsa upp nästa, ju snabbare desto fler stjärnor. Spelet är självförklarande så det är bara att sätta igång och äta äpplen & druvor m.m. och akta sig för rävarna… Det är hela 40 olika “challenges”, vilket innebär mycket speltid för pengarna.

“Achievements” är egentligen bara en scoreboard där du ser hur du har lyckats med de olika utmaningarna.

Om du har spelat något spel från Donut Games känner du genast igen dig. Lite annorlunda är det att man ska trycka på sidan av skärmen för att flytta Bubble Pig, men jag tycker det funkar bra, man kommer snabbt in i det.

I “options” kan du välja på lite olika inställningar på ljud och musik m.m. Du kan även få lite olika statistik och high score. Här kan man även återställa “challenges” ifall man vill börja om från början, eller någon av dina barn eller bekanta får låna din telefon några timmar:)

Det är ett kul spel som är enkelt att komma igång, oavsett ålder. Spelet har en lagom takt, inte för snabbt utan mer utmaningar och lite klurigt. Jag gillar även att man känner igen sig i Donut Games stilen. Ett varningens finger för att det är beroendeframkallande;)

Kort sagt, Donut Games har lyckats igen!

PS; Alla mina barn (7, 5 & 3 år) älskar några av de tidigare spelen från Donut Games. Enkla och snygga helt enkelt, med många timmars speltid. Barnen tom härmar ljudet när spelet sätts igång, först en liten truddelutt och sedan viskas Donut Games… Om du inte har testat deras tidigare spel, så testa och ladda ner något eller några utav följande spel; Sunday lawn, Traffic rush, Cave bowling, Rat on the run, Rat on a Snowboard eller Rat on a Skateboard. De kostar bara 7 kr, en väl värd investering, för dig och kanske framförallt för ditt barn.

Recenserad av: skapa

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Kommentarer

Anonymous's picture

Tack för en trevlig review. Härligt att höra att våra spel uppskattas av samtliga av din barn också. :)
MVH
Daniel Zandelin
Donut Games

skapa's picture

Hej Daniel,
tack själv, för många timmars underhållning och barnpassning;)
/H
Håkan Lejonkula
AppAppApp.se

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.