• Pris: 15kr
  • Version: 1.0.1
  • Storlek: 6.8 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: Homegrown Software Ltd
  • Testad på: iPhone 3GS
  • Finns till: iPad, iPhone, iPod
  • Visa i Appstore
2010-12-23
4
2 kommentarer

CameraSync

Om du vill ha en backup på dina iPhone-bilder eller om du tröttnat på att maila dig själv bilder är CameraSync lösningen!

Efter att ha misslyckats med att ladda ner mina bilder till min Mac, gav jag mig ut i App-djungeln för att hitta hjälp och jag fann CameraSync.

CameraSync är en app som hjälper dig att ladda ner alla dina bilder och videos från din kamerarulle på din iPhone, iPod eller iPad. Den laddar inte ner till din lokala hårddisk, utan till din onlinehårddisk. Om man redan har ett konto hos Dropbox, iDisk, FTP server, Amazon S3 bucket, Flickr eller Box.net är det bara att köra igång.
Jag var först tvungen att först starta ett konto hos någon av dem och valde DropBox, eftersom jag vet att det är en favorit här på AppAppApp. Det var väldigt enkelt och nästan självinstallerande, det finns även en informativ video på deras hemsida; http://www.dropbox.com/

Det tar ganska lång tid om du har många bilder för CameraSync att ladda upp dessa första gången (upp till flera dagar), därefter funkar det dock väldigt smidigt. Sedan kan jag bara dra över bilderna från DropBox om jag även vill ha dem lokalt. En stor fördel är att du inte behöver koppla in telefon till din dator för att ladda upp bilderna, utan kan göra det överallt och närsomhelst.

I inställningarna kan du välja om du vill synka allt eller bara bilder, videos eller kamera-importer. Om man har konton hos flera olika onlinehårddiskar så kan man även lägga till dessa. Smart syncing är en liten finess; CameraSync kommer ihåg vad den har laddat upp så om du raderar en bild som du inte vill ha längre så kommer den inte att synkas igen.

CameraSync tycker jag absolut fyller sitt syfte och är värd sina 15 balubas, en smart liten app utan några konstigheter. Vad jag gillar bäst med CameraSync är att man inte behöver hålla på att trassla med inställningarna eller välja foton att ladda upp m.m. utan det bara funkar :)

Värt att nämna är att appen utnyttjar iPads fulla upplösning.

Recenserad av: skapa

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Kommentarer

Anonymous's picture

Den funkar väl till paddan oxå, eller?

Ansbar's picture

Ja, den funkar till paddan med, den verkar t.o.m. vara anpassad för den storleken med. Har uppdaterat infon.

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.