• Pris: 7kr
  • Version: 1.3
  • Storlek: 0.3 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: Gabrakadabra
  • Testad på: iPhone 3GS
  • Finns till: iPad, iPhone, iPod
  • Visa i Appstore
2011-01-24
3
0 kommentarer

Drink Assistant

Även de fumligaste fyllefingrar kan hantera den här appen som håller koll på den rådande alkoholnivån i din kropp.

Drink Assistant gör gällande, precis som de flesta andra liknande appar, att man inte ska ta dess data bokstavligt. Vad den dock gör är att ge dig ett hum om när du borde vara nykter och till skillnad från konkurrensen kräver den inte att du är nykter för att du ska kunna hantera den.

Det finns tre flikar i Drink Assistent. Under flik ett, “iam”, ställer du in kön och vikt. Flik två, “+”, innehåller en lista på nio olika alkoholtyper av vilka du väljer en lämplig du precis fått innanför västen. Den sista fliken, “list”, visar beräknad av-rusningstid. För bekvämlighets skull kan du även i efterhand ange drinkar du fått i dig om du nu skulle glömma bort det, du kan nämligen ange tillfället.

Det är uppenbart att appen siktar på att vara enkel att använda; du kan verkligen inte misslyckas med detta, inte ens med 2 promille i kroppen (kanske). Valmöjligheten i alkohollistan är väl dock något begränsad till nio olika sorters sprit men där du själv kan sätta mängd, typ och alkoholhalt om du inte är nöjd med det förinställda. Personligen tycker jag de satsat rätt då man knappast orkar pilla med detaljer när du kan göra så mycket roligare saker som att bli utslängd från Kvarnen.

Appen är väl inte supersnygg men stilren och funktionell. Den är inte gratis men sju kronor är ju trots allt bara en femtedel av en stor stark.. på Kvarnen. Betyget, en stark trea motiverar jag med en lagom användbar app med ett trevligt inre och ett ypperligt gränssnitt. Vidare kan jag rekommendera att kika på den finska fyllans fem steg nedan om du ändå inte vill inskaffa denna app.

Recenserad av: Ansbar

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.