• Pris: 15kr
  • Version: 1.1
  • Storlek: 5.4 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: MagnoSphere Software Limited
  • Testad på: iPhone 3GS
  • Finns till: iPhone, iPod
  • Visa i Appstore
2011-01-10
2
1 kommentar

Hattrick Anywhere

Hör du till en av de 800 000 som spelar fotbollsmanager-spelet Hattrick på webben? I så fall har vi en recension för dig.

Det finns ganska få appar till Hattrick och det här är väl den enda jag hittat som verkar seriös. Tillverkaren är en registrerad CHPP-utvecklare och godkänd av Hattrick vilket bådar gott.

Vad är det då man betalar 15 kronor för? Jo, en massa statisk data. Det är nämligen det enda den här appen gör. Det gör den förvisso bra på det sättet att den mesta data du vill se finns där, dock presenterat i ett trist format; allt går i grönt och grått med trista knappar och fula bakgrunder.

Efter en första autentisering på hattrick.org så blir du automatisk inloggad och skickas till startsidan för ditt lag där åtta länkar tar dig vidare till de olika infosidorna. Det mesta finns som sagt där; spelare, matcher, serien, arena, ekonomin, ledningen, träning samt dina fans men informationen är väl något knapphändig. Den är dessutom på engelska. Ett önskemål hade ju varit att få den på sitt eget språk då framför allt nivåerna (bra,ypperlig,fenomenal osv) är lite knepiga att översätta.

I appbeskrivningen står det att Hattrick Anywhere “is a client app for connecting and interacting” men interagerandet lyser med sin frånvaro. Du kan inte ändra någonting alls. Glöm transfer, glöm att sätta matchorder och glöm HT Live. Faktum är att jag inte riktigt ser meningen med appen. Visst går det rätt smidigt att få fram infon men det känns som de missat allt det roliga. 15 kronor må vara lite pengar men priset indikerar att det är något extra du får, vilket inte är fallet.

Är statisk info det du är ute efter så kan nog denna app vara något för dig men förväntar du dig mer interaktivitet får du fortsätta köra via webbläsaren.

Recenserad av: Ansbar

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Kommentarer

Anonymous's picture

Tycker det ser rätt snyggt ut, ingen wowkänsla direkt men samma enhetliga stil som hattrick.org.

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.