• Pris: 7kr
  • Version: 1.0.0
  • Storlek: 0.178 MB
  • På svenska: Ja
  • Företag: Badaboom
  • Testad på: Android
  • Finns till: Android
  • Visa i Appstore
2011-04-06
5
0 kommentarer

Iqtaxi.se - den optimala taxisökaren

Få information om det mest prisvärda taxialternativet med några snabba knapptryck på din mobil.

Som taxikund är det inte alltid helt enkelt att hitta det billigaste taxialternativet. Otydliga taxipriser och i vissa fall också förvillande information kan lätt göra taxiresan till ett krångligt och också väldigt dyrt minne.
Appen Iqtaxi.se ger kunden chans att själv bedöma vilket som är det mest prisvärda alternativet. Som kunden på Systembolaget vill ha möjlighet att välja om han vill köpa det dyra eller det lite billigare vinet vill troligtvis även taxikunden få valmöjlighet.

Spara tid

För den flitiga resenären är detta den ultimata appen som gör att du sparar både tid och pengar. Istället för att proppa mobilen full med nummer till olika taxibolag så kan iqtaxi.se inom loppet av några sekunder tillhandahålla information om det billigaste alternativet. Med ett knapptryck kan du därefter direkt ringa taxibolaget och boka din resa.

Lätt att förstå

Appens förstasida visar vilket taxibolag som är billigast just nu på den ort du befinner dig på. Det går även att söka på en specifik adress, för en specifik tidpunkt och få prisuppgift därefter. Det finns också en funktion som gör det möjligt att beräkna en viss sträcka utifrån sin nuvarande GPS position.
Det kanske inte är den snyggaste appen, då designen ser väldigt simpelt ut. Men den enkla och informativa strukturen kompenserar upp den bristande designfaktorn.

Användandet

Själv använder jag oftast flygtaxisidan där de fasta taxipriserna mellan olika flygplatser och städer finns. Jag har även provat att använda sökfunktionen för en körning mellan Vasagatan och Hagsätra. Enligt appen skulle resan med det billigaste taxibolaget kosta 222 kr själv fick jag betala 229 kr. Det kan man inte klaga på!
Jag ger appen en 5:a inte för att det är den bästa appen men för att den uppfyller sitt syfte till 100% och för att jag använder den så ofta.

Recenserad av: emelie

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.