• Pris: 7kr
  • Version: 1.01
  • Storlek: 17.77 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: Massive Finger
  • Testad på: Android
  • Finns till: Android, iPad, iPhone, iPod
  • Visa i Appstore
2010-12-14
2
0 kommentarer

Pinball Ride

Är du sugen på ett snyggt välgjort pinballspel till din Androidlur? Då ska du inte titta på Pinball Ride.

Jag har insett att det inte är så stor mening att recensera dåliga appar till Android då man har möjligheten att avinstallera appen och få pengarna tillbaka men uppenbarligen tycker inte alla som jag då Pinball Ride fått 4½ stjärna av användarna.

Det finns inte så mycket att säga om det här spelet. Det är ett klassiskt pinball-spel med en bana. Banans “story” påminner lite om Need for Speed, du ska plocka upp sköna damer i din Lamborghini och köra race i den samma. Det kanske låter kul men är sjukt oinspirerande. Det finns på tok för få saker att göra, “uppdragen” är tråkiga och banan är för enkel och saknar avancerade loopar och annat kul.

Vad som inte gör saken bättre är att grafiken är riktigt dålig och att spelet emellanåt laggar. Även flipprarna verkar lagga något vilket gör det knepigt att matcha kulan. Det går heller inte att skriva in namn i sin profil vilket kanske inte spelar så stor roll för det lär man knappast vilja ändå. Spelet antyder att det finns flera modes fast jag kan bara välja “Story mode”. Vad Story Mode innebär egentligen vet jag inte för det verkar inte vara något speciellt med det. Musiken till spelet är en inte helt värdelös technodänga som tyvärr dock snabbt blir jobbig och dessutom är sönderkomprimerad och skrikig. Pricken över i:et är nog att spelets fysik inte är helt hundra och jag upplever det som att bollen inte riktigt studsar som den bör.

Vad är då bra med spelet. Jo man kan välja mellan två vyer, där det ena visar 90% av banan och det andra följer bollen. Man kan dessutom stänga av musiken, det är bra.

Spelet finns både till Android och till Apple, vi har testat det till Android. Spelet får två svaga stjärnor. Undvik.

Recenserad av: Ansbar

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.