• Pris: 7kr
  • Version: 1.2
  • Storlek: 34.6 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: Tatem Games
  • Testad på: iPad Gen 1
  • Finns till: iPad, iPhone
  • Visa i Appstore
2011-05-03
4
0 kommentarer

RoboSockets

Robotiserat Tetris imponerar. Pixelgrafik galore!

Jag är svag för pixelgrafik så RoboSockets har halva inne redan innan jag provat spelet. Men som tur är lider inte spelet av några andra direkta tillkortakommanden. Tetris är väl ett tacksamt koncept att göra spin-offs på tack vare en enkel men genial spelidé och RoboSockets förvaltar arvet väl även om vissa skillnader är uppenbara.

Ditt mål är att städa upp den sargade robotplaneten som råkat ut för en naturkatastrof. För att lyckas med detta måste du sammanfoga robotar på ett gäng olika banor. Dessa robotar har kontakter på en eller flera sidor och sammanfogningen sker genom att placera robotarna så att dessa kontakter möts. När fem (eller fler) robotar satts samman försvinner dessa. Som sig bör finns det ett par olika specialverktyg som hjälper dig med ditt uppdrag, ett exempel på detta är borren som gräver bort en hel rad.

Grafiken är som sagt av pixelstil och riktigt läcker. Musiken håller även den hög klass och det är svårt att inte skruva upp volymen. Egentligen har jag inte så mycket att klaga på, jag kan dock tycka att det saknas något.. idéen är nämligen lite väl enkel (vilket jag precis hyllade Tetris för ;) och det finns bara en egentlig spelform (dock finns det achievments samt time attack mode). Kanske är det även lite väl enkelt i början men det blir rejält mycket svårare en bit in.

Det finns leaderboards för att jämföra dig med andra och du kan dela med dig av dina resultat på Fejjan. Spelet är en självklar fyra och väldigt prisvärt. prova!

Recenserad av: Ansbar

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.