• Pris: 15kr
  • Version: 1.5.49
  • Storlek: 1.6 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: By Lauer, Teuber GbR
  • Testad på: iPhone 3GS
  • Finns till: iPad, iPhone, iPod
  • Visa i Appstore
2010-08-09
3
1 kommentar

Sid Player

Sid Player för iPhone och iPod Touch är en enkel och användarvänlig app som gör det man förväntar sig, och det är lätt att navigera och söka bland de nästan fyrtio tusen titlarna.

Du kan välja om du vill söka på kompositör eller på specifika låt/spelnamn. Det följer även med en HVSC Top 100 playlist som troligtvis täcker dina behov för att sätta fart på nostalginerven.

När du bläddrat dig fram till en sid så laddas den ned i din iPhone och ditt lokala bibliotek fylls på. Alternativt kan du ladda ned hela HVSC bibliotek på ca 270Mb på en gång, något du nog bör göra när du är ansluten till ett trådlöst nätverk.

Du har även möjlighet att själv ställa in vilket chip som du vill att uppspelningen baseras på, något som för mig känns overkill men för den hängivne entusiasten är det nog ett plus.

Själva spelandet av siddarna fungerar som det ska och man kan byta låtar precis som vanligt och uppspelningen i sig verkar inte vara allt för energislukande. Även om den nog kortar ned batteritiden något. Det finns ett litet minus, och det är att det inte finns något stöd för multitasking i den version vi testat, men det kanske kommer.

Det finns en LITE variant för dig som är tveksam. Då följer endast ett par titlar med men man får ändå en känsla av vad appen har att ge. Jag tycker personligen att appen är värd sitt pris på 15kr, men det är ändå lite knappt så det blir bara en trea i betyg.

Recenserad av: jocke

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Kommentarer

Anonymous's picture

Eller gör man som så att man köper Sid Player Pro för 22:- som har stöd för multitasking redan nu. :-)

http://itunes.apple.com/se/app/sid-player-pro/id326157812?mt=8

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.