• Pris: 7kr
  • Version: 1.0
  • Storlek: 6.5 MB
  • På svenska: Nej
  • Företag: Konstruktor
  • Testad på: iPhone 3GS
  • Finns till: iPhone, iPod
  • Visa i Appstore
2011-05-10
4
0 kommentarer

Weekly

Vecka.nu direkt i din iPhone, kan det vara något att ha?

Jag är en av dem som med jämna mellanrum (varje vecka för att vara exakt) behöver få fram det aktuella veckonumret, i mitt fall för att kunna tidrapportera. Fram tills nu har jag surfat till vecka.nu (eller wecka.nu om man nu inte står ut med reklam). Nu finns istället möjligheten att hitta inte bara nuvarande veckonummer utan även veckonumret för vilket dåtida eller framtida datum som helst – direkt i din iPhone eller iPod Touch. Du har även möjlighet att söka på veckonumret för att se vilka datum detta spänner mellan.

Appen presenteras på ett väldigt lättanvänt sätt i en läcker design med stämningsfulla bakgrundsbilder och det är svårt att inte fatta tycke för den. En annan finess som gör detta enkelt är att veckonumret syns redan på “skrivbordet”/homescreen på iconen vilket gör att jag inte ens behöver starta appen. Nackdelar då? Well, det enda jag kan komma på är att vissa av bilderna är så pass ljusa att veckonumret blir lite svårt att se, ingen stor grej. Det finns dessutom en extra funktionalitet i appen som slänger in en veckolång bokning i din kalender med veckonumret för varje vecka det aktuella året. Då det i denna version inte går att ta bort dessa om man ångrar sig så har jag inte testat den.

Nu kanske inte detta låter som världens mest användbara app och faktum är att det är den inte.. det är snarare en skön liten feature som finns där i telefonen den dag du behöver den. Appen kostar sju kronor och det får man väl ändå säga att den är värd. Strunta i mitt högst personliga betyg och fundera själva om du har användning för appen.

Recenserad av: Ansbar

Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen Skärmdump på applikationen

Skriv en ny kommentar

Din e-post kommer inte visas någonstans publikt. Om du har ett konto hos Gravatar kommer din avatar visas vid din kommentar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.