Om Appappapp

Appappapp är en site där vi testar och recenserar applikationer (appar) till plattformarna iPhone, iPad, iPod och Android bland annat.

Vi testar allt från det mest meningslösa till det mest nödvändiga, gratis till ogratis, allt är ju som bekant relativt :) Betygen vi sätter är baserade på respektive recensents upplevelse av den testade appen och skall inte förväxlas med användarbetyget i App store.

Appappapp har ingen koppling till Apple eller Google mer än att vi gillar deras prylar.

 

Vill du ha något recenserat eller testat?

Vi tar gladeligen emot promo codes för appar till Apple eller Android om du vill att en oberoende site recenserar ditt livsverk. Även tillbehör till Apple iPhone, iPod Touch eller iPad testas.

 

Nyheter

Dyker vi på några nyheter som rör iPhone, iPod, iPad, Android eller liknande så försöker vi skriva om det. Vill du tipsa oss om någon färsk nyhet så kan du göra det via vårt kontaktformulär.

 

Vilka står bakom App app app?

Vi på Skapa har byggt och driver siten.

 

Användarvillkor

Även om vi eftersträvar att all information som presenteras på appappapp.se skall vara riktigt och överensstämmande med verkligheten så garanterar vi inte att så är fallet. Informationen på siten presenteras "Som den är" och den kan innehålla tekniska felaktigheter eller typografiska fel. Appappapp.se förbehåller sig rätten att utan förvarning göra tillägg eller andra förändringar i det material som presenteras på denna webbplats.

Då innehåll i sidor hos tredje part, som Appappapp.se länkar till, kan ändras och därmed ligger utom App app apps kontroll, ansvarar Appappapp.se inte för det material som Appappapp.se länkar till.